Ren och bra inneluft borde vara en självklarhet.

Inneluften vi andas varje dag är av stor betydelse för vårt välmående. På Qviba vill vi erbjuda dig den bästa kvalitetens service inom ventilationslösningar. Vi ger ett löfte på att jobbet vi gör utförs professionellt från början till slut.

Varför Qviba?

Förstklassig kundtjänst

Kvalitetsgaranti

Mångårig erfarenhet

Varför är det billigaste alternativet inte det bästa?

Konstruktion och särskilt byggteknik består av många faktorer som tillsammans har en stor inverkan på helheten. Ett framgångsrikt slutresultat uppnås genom en kombination av kunnande, professionalism och bra material. Man måste också reservera tillräckligt med tid. Ett billigt arbete kommer oftast att slutföras så snabbt som möjligt, varvid diverse problem
ignoreras.
Läs mer
Med mångårig erfarenhet från ventilationsbranschen drivs vi på Qviba av att skapa bättre inomhusluft. Kvaliteten av inneluften vi andas varje dag är en viktig del för att vi alla ska må bra. Dålig inneluft märks snabbt av i de flesta utrymmen och medför ofta olika sorters konsekvenser. Det finns flera faktorer som påverkar kvaliteten – fukthalt, temperatur, koldioxidnivå samt hur ren och effektiv ventilationen är.
Läs mer om våra tjänster

Tjänster

Referenser