Ilmanpuhdistimet

Miksi ilmanpuhdistin?

Ilmanpuhdistimilla poistat huoneilmasta jopa nanoluokan pienhiukkaset, kaasumaiset yhdisteet (VOC) ja eliminoit mikrobit, kuten bakteerit, virukset ja homeitiöt

Miten se toimii?

Genano:n ainutlaatuinen sähköiseen suodatukseen perustuva teknologia poistaa sisäilmasta myös ne vaarallisimmat nanokokoiset pienhiukkaset, jotka aiheuttavat kehossamme eniten haittaa tunkeutuen limakalvojen läpi keuhkoihin ja jopa verenkiertoon asti. 

Kun kuitusuodattimen erottelukyky loppuu noin 300 nanometrin (=0,3 µm) kohdalla, Genano® Nonthermal Plasma -ilmiöön perustuva suodatus kerää huoneilmasta jopa 3 nanometrin (=0.003 µm) kokoiset hiukkaset.

Haluan tilata, miten saan ilmanpuhdistimen?

Ota yhteyttä suoraan alla olevan lomakkeen kautta tai soita meille.

Suomen myynti tarjoaa asiakkailleen Genanon palveluita seuraavilla hankintatavoilla:

Joustava palveluvuokra, joka sisältää vuosihuollot ja kuukauden irtisanomisajan, joka lasketaan sen kuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana irtisanominen on kirjallisesti suoritettu.

Leasingsopimus, joka sisältää vuosihuollot. Leasingsopimusta ei pysty irtisanomaan kesken sopimuskautta, jonka kesto määritellään ennen sopimuksen hyväksymistä. Leasingsopimuskumppanimme on Grenkeleasing Oy.

Qviba Diagnostiikkapalvelut

Kiinnostuitko?